Personlig Träning

Varför personlig träning?
Att träning och ett aktivt liv är bra för alla människor känner nog de flesta till men varför är just personlig träning så bra?

Med mig som personlig tränare (PT) får du ett skräddarsytt träningsprogram som passar just dig och dina behov. Vi ser alla olika ut och har olika förutsättningar och önskemål med vår träning t ex att träna specifikt inom en viss idrott, att gå ner i vikt eller att få en starkare kropp som fungerar bättre i vardagen. En personlig tränare analyserar din kropp, dina behov och önskemål och utifrån det hjälper dig att träna just det som du behöver för att må bättre och orkar mera.

En personlig tränare hjälper dig också att inte tappa motivationen som oftast händer då vi tränar på egen hand efter ett tag då vi inte ser några konkreta träningsresultat. Personlig träning är även effektivt vid rehabilitering efter skador för att på ett säkert sätt kunna återgå till full aktivitet så snart som möjligt.

Hur går det till?
Vi träffas första gången och pratar om vem du är, dina träningsmål m.m. Jag gör en hälsoanalys och en behovsanalys. Sen genomför jag lite styrketester och rörelseanalyser. Efter de olika testerna så ser jag vad just du behöver och vad du vill ha hjälp med samt att jag lägger upp en planering efter just dina mål.

Funktionell träning och MAQ
Funktionell träning tror jag mycket på d v s att man till stor del använder kroppen som redskap i t e x styrketräning. Mitt eget stora intresseområde är inom konditionsträning, främst löpning och cykling, och lite längdskidåkning. Ett område som jag har stort intresse av är muscle activity quality (MAQ) vilket innebär träning för hela kroppen med fokus på stabilitet och styrka/smidighet.

Vad kostar personlig träning?
Jag erbjuder både enskilda PT-tillfällen och särskilda paketpris, var vänlig och skicka en förfrågan till: albin@wellbee.se

©Wellbee